Site Overlay

Webshop løsning som fungere!

Ejer du en restaurant eller en café, og synes at det kunne være fedt at dine kunder kan købe et gavekort til dit sted? Så læser du med det helt rigtig sted!

Jeg har været på udkig efter at få integreret en webshop på min hjemmeside. Jeg synes at det er ret forvirrende det med at have to forskellige hjemmeside, hvor den ene er restaurantens hjemmeside, og den anden hjemmeside er hvor man kan købe gavekort til restauranten. Det er super forvirrende både for mig, men i aller højeste grad også for kunden. Det resulterer også i at man faktisk ikke får solgt særligt mange gavekort online, fordi det er så forvirrende.

Men jeg har fundet den helt rigtig webshop løsning. Jeg kan fortælle jer at jeg har været super glad for Waimea’s webshop løsning. Det hele fungere bare! Jeg har især været glad for:

  • Jeg kan integrere webshoppen på min nuværende hjemmeside
  • Vi kan tage imod alle kort, MobilePay samt Viabill (kunne jeg ikke på den anden side)
  • Siden er mega hurtigt, dvs at min side er ikke blevet langsommere af at webshoppen er kommet på.
  • Markedsføringen er med i prisen!

Jeg synes virkelig alt det her er mega smart! Jeg har fået en simpel og meget nem webshop løsning. Det er mega overskueligt, ikke kun for mig, men også for mine kunder! Jeg får flere og flere solgte gavekort nu end jeg nogensinde har haft! Og jeg har endda kun haft den i 3 måneder! Jeg har simpelthen også fået rigtig god respons fra mine kunder, og synes at det er rigtig fedt at man kan købe et gavekort!

Tusind tak til Waimea for at tilbyde denne webshop løsning. Det er simpelthen så smart og nemt! Og lige en sidste ting – Tusind tak for at i tilbyder markedsføringen med i pakken! Jeg kan allerede se at jeg er begyndt at komme længere op på Google!  😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.