Site Overlay

Gør livet til en fest m. professionelle event-løsninger

Inspiration til events – livet skal være en fest
Jeg har altid holdt meget af livets store fester. Når jeg har haft lidt på kistebunden, og der har været en anledning, så har jeg altid sørget for at gøre lidt ekstraordinær for mine gæster. Mine børns konfirmationer har f.eks. været i store pavillontelte med kroket i haven, helstegt pattegris og italienske pizzaer i en kæmpestenovn. Som gammel restauratør har min primære opgave jo også været at skabe en oplevelse, så nu nyder jeg godt af at mærke, hvordan andre gør derude.

Pia og jeg har snart 40-års bryllupsdag, og jeg ved ikke om det hedder sten-, jern, eller diamantbryllup, og det er heller ikke så vigtigt, men markeres skal det i hvert fald. Her på siden kan du følge med i, hvad jeg oplever af forskellige events. Både events jeg selv holder og hos venner, hvor jeg tit er med til at arrangere – jeg bliver tit spurgt til råds på grund af min baggrund som restauratør. De fleste events vil nok være af enten landsdækkende arrangører eller lokale eventmagere her i København og Nordsjælland.

Den gode stemning skal ikke tages for givet
Når man hyrer en arrangør til et event, så er forventningerne i dag faktisk ret høje. Jeg tror, det skyldes, at der i dag findes ret mange udbydere, så derfor bliver der også lovet meget, og det skal arrangørerne kunne holde. Jeg er slev lidt fra den gamle skole om, at man skal altså holde hvad man lover. Jeg vil forsøge at være lidt alsidig her på siden, der vil jeg blandt andet kigge lidt på:

– Mobile barer
– Totale cateringoplevelser
– Selskabslokaler
– Forskellige typer frokoster, heriblandt selvfølgelig julefrokosten som er et stort event for mig!

Jeg allierer mig lidt med venner og bekendte. Vi er en ret stor vennegruppe, som holder af at forkæle hinanden, så jeg tror, der vil være en nogenlunde aktivitet her på siden. Jeg glæder mig til at komme med mine beskedne anmeldelser af forskellige events her i København og Nordsjælland.

Det bedste
Anders Skamlebæk

Pensioneret restauratør i næsegrus beundring over københavnsk event bureau

Som tidligere restauratør og tjener kender jeg til alle de fiffige finter og tricks inden for restauration- og forlystelsesverdenen, som københavnske event bureauer tit benytter sig af, så der skal faktisk en hel del til at dupere mig. Ikke desto mindre lykkedes det vores ældste datter at gøre netop dette, da vi fejrede hendes fyrre…

Continue Reading Pensioneret restauratør i næsegrus beundring over københavnsk event bureau