Site Overlay

Pensioneret restauratør i næsegrus beundring over københavnsk event bureau

Som tidligere restauratør og tjener kender jeg til alle de fiffige finter og tricks inden for restauration- og forlystelsesverdenen, som københavnske event bureauer tit benytter sig af, så der skal faktisk en hel del til at dupere mig. Ikke desto mindre lykkedes det vores ældste datter at gøre netop dette, da vi fejrede hendes fyrre års fødselsdag forleden.

Vi gik så småt og ventede på at få flybilletter med posten, for vores datter havde længe gået og talt om at invitere hele familien til fødselsdagsfest på Costa del Sol. Men det viste sig, at hun havde fået en meget bedre ide, som faktisk var ved at slå benene lidt væk under mig.

 Hun havde hyret et københavnsk event bureau til at stå for hendes fødselsdagsarrangement. og det var simpelthen genialt tænkt, for så kunne hun selv slippe tøjlerne på dagen, og feste løs sammen med os andre.

Spanske toner og flamingodans serveret med stil af Event Republic

Men der var nu alligevel en hel del Costa del Sol over arrangementet, for vores datter havde sagt ”spansk tema” til Event Republic, og det skal jeg da lige love for, at det blev.

Festen startede med transport ud til det solbeskinnede Amager Strand. Vi blev hentet ved Nyhavn, og steg ombord på en festklædt båd, der var pyntet med parasoller, blomster og flag. Undervejs kunne vi nyde drinks ad libitum, som blev serveret af festklædte tjenere Og da vi ankom til femøren, kunne vi høre tonerne af melodien ”Costa del Sol”, og jo, sørme om det ikke var C.V. Jørgensen med band, som tog imod os, da vi trådte ind i det festpyntede telt. Det havde vi ikke lige set komme, men det københavnske event bureau gik helhjertet ind på at opfylde vores ældste datters selv allermindste ønsker.

Bordkort var farverige kastagnetter – dem var der en bagtanke med, fandt vi senere ud af. Men ellers var det hele et overflødighedshorn af SPANSK. Sublim, spansk mad og drikke, velvalgt underholdning undervejs, som også indeholdt de sædvanlige taler, men de havde dog fået et tvist. Mens vi spiste, spillede et spansk festorkester muzak, så vi både havde mulighed for at nyde maden og musikken i festlige rammer.

Som særindslag havde det københavnske event bureau, Event Republic, hyret en gruppe spanske flamingo-dansere, som skulle lære os at danse flamingodans, og det var så her, at bordkortkastagnetterne kom ind i billledet. Det blev måske ikke så stilrent og yndefuldt en danselektion, men vi havde et brag af en fest med latter og sang og fyrværkeri til slut.

Et event bureau helt ud over det sædvanlige

Det er, hvad du får, hvis du vælger at benytte et event bureau som Event Republic til at arrangere din næste fest. Intet ønske eller behov er for stort eller for småt til dem – de løser alle arrangementstyper med smil og snilde. Og det bedste ved det hele er, at de gav vores ældste datter et pusterum, så hun kunne være sammen med os på sin fødselsdag – det var den allerbedste oplevelse og fødselsdagsfest, hun kunne give os.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.