Site Overlay

Bårebuketter er den fineste tanke du kan sende

Som pårørende er det altid svært at skulle sende sine kære og nære ud på den allersidste rejse – det kender vi vist alle til. Men noget af det, som kan være med til at lette lidt i sorgens stund er bårebuketter ved selve begravelsen. Her har man mulighed for at ære den afdøde en allersidste gang, og samtidig betænke vedkommende med yndlingsblomster eller farver, som vedkommende holdt særlig meget af.

Ofte har den afdøde selv tilrettelagt et program for begravelsen. Derfor er det yderst vigtigt, at de efterladte honorerer dette valg ved at efterkomme eventuelle ønsker – ikke mindst i forhold til bårebuketter, hvor der kan være specifikke hensyn at tage. Andre gange må man selv træde til og sørge for hele eller dele af arrangementet, men her kan man trygt alliere sig med bedemænd, som er de professionelle til at håndtere eventuelle udfordringer på dette felt.

Bårebuketter til det særlige øjeblik

For såvel den afdøde som de efterladte er begravelsen en højtidlighed, som handler om den særlige mindestund og afsked. Selvom afdøde selvsagt ikke har mulighed for at deltage på linje med de øvrige deltagere, så kan vedkommende alligevel godt have et ønske om at bidrage på en helt særlig måde. Det kan f.eks. være, hvordan seancen skal afvikles eller omhandle valg af salmer eller sange. Men det kan også vedrøre specifikke blomsterarrangementer, herunder bårebuketter eller båredekorationer.

Hos Design Flower på Fisketorvet har de mange års erfaring med blomsterarrangementer til især begravelser og bisættelser. Som pårørende eller som en forudseende kandidat er det muligt via deres hjemmeside at orientere sig om deres udvalg. Alt dette kan man gøre i ro og mag hjemme i privaten. Skulle man have særlige ønsker står Design Flower altid klar til en personlig samtale og vejledning i sammensætning og valg af ønskede bådebuketter og tilsvarende dekoration.

Bårebuketter giver den smukkeste afsked

Selv om det altid vil være en afsked med tunge hjerter er deltagelse ved begravelser noget af det allerfineste minde, som man kan give sig selv og ens nærmeste pårørende. En begravelse er en særlig begivenhed, som vil lagre sig i tanke og sind, og derfor betyder det også noget, at kisten udsmykkes på den allersmukkeste måde. Der kan man enten vælge bårebuketter eller andre former for blomsterdekorationer.

Som altid bør vi huske på, at blomster gør et særligt indtryk på os mennesker. De ligner på mange måde os mennesker: Smukke og til tider iltre og viltre, men altid i vigør og fulde af liv og skønhed. Men akkurat lige så skrøbelige og forgængelige, som alt andet liv også er – det er blomster også. Men det er en smuk følgesvend – selv når livet rinder ud.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.