Site Overlay

Husrensning øger den fysiske og mentale sundhed

Fornylig stødte jeg på et for mig ukendt begreb, da jeg i bar fortvivlelse havde kastet mig ud i at finde alternative metoder til at foretage en seriøs gennemgang af vores hus i Vanløse. Dér faldt jeg over begrebet husrensning, som måske kunne være løsningen på vores problemer hjemme i privaten.

Gennem længere tid havde både konen og jeg følt os dårlig tilpas i vores nye hus – vi er nemlig flyttet lidt længere ned ad vejen til et gammelt bondehus, som vi længe har gået og drømt om at eje. Til gengæld havde vores to knægte ingen problemer med dårligdom, så i starten slog vi det hen og fandt på snusfornuftige forklaringer.

Men symptomerne ville ikke fortage sig, så vi gik i gang med en perlerække af forskellige initiativer, som alle havde til formål at give huset en ordentlig husrensning.

Dårlig energi ødelægger selv det bedst humør

Efter flere mislykkede forsøg fandt vi endelig en løsning, som faktisk viste sig at have effekt. Vi havde nemlig taget kontakt til Krystal & Healerhuset fra Hedehusene, som er eksperter i husrensning. I første omgang forhørte de sig om vores problemer, og de kunne straks gennemskue, hvori vores problem lå.

Derfor sendte de en af deres betroede medarbejdere ud for at se nærmere på vores problemer, og foretage en vurdering af, om en eventuel husrensning kunne være løsningen. Da hun kom, gik det op for os, at de også er meget grundige i deres research. De havde gennemgået alle fakta om husets tidligere ejere, og det viste sig faktisk, at adskillige personer var afgået ved døden inde i et af soveværelserne.

Det viste sig, at de fleste dødsfald i hjemmet havde været kræftrelateret, og det var disse strømninger, som stadig eksisterede i huset og skabte dårlige vibrationer for nytilflyttere. Den lurede vi lidt på – vi henvendte os endda til de tidligere ejere, som erkendte, at netop dårligdommen havde fået dem til at sælge huset, da også de havde følt sig dårlig tilpas i huset. Sagen var med andre ord klar, og vi indvilligede selvfølgelig i en gennemgribende husrensning, så vi kunne få en sag ud af verdenen.  

Den holistiske tilgang har forandret vores tilværelse

Nu er det godt to uger siden, vi havde besøg af Krystal & Healerhuset, og både min kone og jeg selv har bestemt oplevet en mærkbar forandring i vores mentale og fysiske tilstand. Tænk, at der skulle så lidt til – blot en enkel husrensning, og så er vores liv i drømmehuset endelig på skinner. Dét er vi virkelig Krystal & Healerhuset taknemmelige for.  


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.