Site Overlay

Få suget genstridige fedtdepoter væk

Som I ved, så er jeg vild med mad – både at lave den og spise den. Det er skønt at stå i køkkenet og fremtrylle de skønneste retter ud af herlige råvarer, som min hustru Pia og jeg har været ude og købe ind. Vi er jo pensionister og har masser af tid til at gå på opdagelse og finde spændende og finurlige forretninger med herlige krydderier, kød, drikkevarer og alt muligt andet som er skønt for ganen. Det kan dog godt gå lidt ud over figuren, hvis vi hygger for meget og derfor går vi også lange ture og træner et par gange i det lokale motionscenter. Men uanset hvor meget vi træner, så sætter kalorierne sig. Især Pia er ked af sine ”dansehåndtag” som hun kalder det og lidt sul på knæene. Uanset hvor meget hun træner, så forsvinder det ikke. Hun har nævnt det flere gange og til sidst blev vi enige om, at hun skulle finde en plastikkirurg, der kunne se, om der var noget at gøre.

CPH Plastikkirurgi i København

Pia kiggede i flere dage på nettet og læste og læste og til sidst besluttede hun sig for, at vi skulle kontakte CPH Plastikkirurgi i København. Hun syntes, at det virkede professionelt og ville gerne booke tid til en forundersøgelse. Pia var lidt bekymret, så jeg gik med og kirurgen fortalte, at fedtsugning var en af de mest almindelige operationer og h navr sikker på, at Pia nok skulle få et flot resultat. Han gav Pia ret i, at der naturligvis altid er en risiko forbundet med narkose, men Pia er jo trods sin alder i god form og sund og rask, så han mente ikke, at der var den store risiko.

Flot resultat

Operationen forløb fint og selvfølgelig var Pia lidt træt og øm efter operationen, men hun kom sig ret hurtigt. Det endelige resultat kan vi først se om et par måneder, men Pia er allerede meget tilfreds. Det kan varmt anbefaledes, og som Pia siger, hvorfor gå og være ked af nogle ting, der kan ændres hurtigt og nemt – vis altså man har plads i budgettet. Pia er meget glad og det eneste hun fortryder er, at hun ikke gjorde det for 10 år siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.