Site Overlay

Vidste du, at jeg er vild med haver?

Dem af jer, der har fuldt med på min blok ved nok, at min store passion er mad – men det er nok de færreste af jer, der ved at jeg også er vild med haver. Måske ikke ligefrem den del, der drejer sig om at fjerne ukrudt, men derimod selve haven og gerne køkkenhaven. Jeg synes også det er sjovt med spiselige planter og min have har en anseelige størrelse. Selvfølgelig er alt relativt og sammenlignet med f. eks Claus Dalbys have, så er min kun et lille frimærke. Nå pyt, jeg skal jo også kunne holde til at passe den.

Masser af haveaffald

Haven er inddelt i små rum afskærmet af hække, så den kunne godt minde en lille bitte smule om en labyrint, altså en meget lille labyrint, men det betyder, at der er rigtig mange meter hæk. Når jeg klipper disse hækker, så får jeg uanede mængder affald – så meget, at det ikke kan betale sig at pakke det i sække og få det afhentet i forbindelse med den kommunale affaldsordning. Jeg plejer at benytte et firma, der tilbyder containerudlejning. Så taler vi lidt frem og tilbage om hvor meget haveaffald jeg har og hvor stor en container, jeg har brug for.

Passe på naturen

Deres biler er miljørigtige og dermed rene nok til at køre i alle miljøzoner. Det kan jeg godt lide. Så er min samvittighed god. Jeg går nemlig meget op i at passe godt på naturen og ikke mindst mig selv. Jeg vil gerne efterlade planeten i så god behold dom muligt. Jeg benytter gode og økologiske råvare og går meget op i, at maden er lækker og smager af noget. Den skal overvejende være sund og nærende og ikke mindst lækkert anrettet. Det er noget sådan en gammel restauratør, som mig lægger mærke til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.