Site Overlay

Køb en Hjertestarter – Det reder liv!


Som far til 2 børn, og gift med den dejligste kone Amalie, er det at kunne give førstehjælp en vigtig del for mig og i mit liv, da jeg selv som barn er vokset op med en far som selv har en medfødt hjertefejl.

Jeg husker det som det var i går.
I en meget ung alder, har jeg været oplevet ikke at kunne hjælpe en af dem som står mig meget nær, og som jeg elsker uroligt højt. Sådan en situation ønsker jeg bestemt ikke at skulle genopleve, om det så er vennerne, min familie eller blot en tilfældig, så vil jeg til hver en tid, kunne hjælpe og give førstehjælp til alle.

I min almen og basisuddannelse i militæret tog jeg derfor mit første helt store førstehjælpskursus, med både flere skriftlige og teoretiske prøver som man skulle bestå.
Disse bestod jeg naturligvis alle sammen til ”UG”.
Jeg havde selvfølgelig allerede det “lille” førstehjælpskursus i forbindelse med almen personbil kørekort, men i forhold til Militæres førstehjælpskursus som varer over flere uger, så er de 6-8 timer fordelt på en dag, intet i forhold til det jeg lærte i mit militære førstehjælpskursus.

Når man efterfølgende reflekterer mere over oplevelsen, som jeg havde som lille, og høre at sådanne situationer stadig sker, besluttede jeg mig derfor her for nylig at købe en Hjertestarter til at hænge hjemme på adressen i vores store hus her i Hellerup. Jeg benyttede mig derfor af Førstehjælp-shoppen.dk

Førstehjælp-shoppen tilbyder højkvalitets hjertestartere, til både private og erhverv til fornuftige priser og har ikke mindst en super hurtig levering.
Husk på at man ikke skal gå på kompromis med prisen, når det handler om at rede liv, da der ikke findes nogen højere pris en at miste dem som står en alder mest nær.

Jeg vil derfor til sidst kun anbefale at gå ind på Førstehjælp-shoppen.dk og købe en hjertestarter, om det så er til virkomhenden eller til din bolig, så tøv ikke 2 Sek. om at købe en.
Næste gang er det måske en selv som oplever en farlig situation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.