Site Overlay

Den bedste, nemmeste og hurtigste løsning til print af Gavekort!

Min Restaurant på Østerbro har nu eksisteret i godt 12 år, trods Covid-19 her i foråret og nu igen i efteråret, så har det faktisk været et rigtig fint år, trods de generelle omstændigheder.

Dette skyldes blandt andet, at vi har udvidet med vores take away muligheder.
Før var det kun enkelte retter vi kunne tilbyde som take away, nu er det hele menuer som vores legendariske 3 retter, som vi også tilbyder ud af huset, det har vi faktisk og heldigvis oplevet stor interesse ved.

Udover vores nye tiltag for take away, har vi derudover købt og ervageret os i en Zebra kortprinter til ” print gavekort ” til vores restaurant.
Disse har man mulighed for at købe til gave, men ligeledes også som ” voucher ” til eget brug hvis man har lyst til det. Mange af de faste kunder vi har, har derfor været super gode til at støtte os i gennem den svære tid, vi har derfor oplevet stor interesse for at kunderne ville købe et gavekort de kunne give til familie eller venner ved diverse føldelsdage, eller andre fester der nu er holdt med forbehold på den generelle smitte.

Allerede i Sommeren oplevede vi derfor en stor fremgang målt i forhold til året før, og året før det også, altså i 2019 0g i 2018. Vi regner med at det er fordi danskerne naturligvis ”bare” har været mere hjemme i år, for ikke også at nævne alle de gavekort der blev købt og solgt over foråret, der blev heldigvis mange af disse udløst og brugt til fulde over sommeren og her sensommer inden 2. bølge.

Det heldige for os er, at vi allerede i starten af året indstillet os på denne situation, vi har derfor også nu solgt mange nye gavekort ved hjælp af vores gavekort printer som vi har købt fra idonline.dk.
Det giver os samlet en omsætning på 1000-10000 om dagen alene, derudover er der gæsterne som kommer jf. de anbefalet krav, og ikke mindst vores take Away som forsat køre upåklageligt.

Min point i alt dette er derfor, at hvis vi ikke havde gjort os disse tiltag og ikke havde købt en gavekort printer fra idonline.dk så var der en stor omsætning der formentligt var gået tabt.
Det gode ved et gavekort er også at selvom de kommer ned, med et gavekort på 500 kr. Så er chancen for at der bruges 1000 til 5000 kr. mere meget stor.

Idonline.dk kan derfor varmt anbefales.   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.