Site Overlay

Dagens bedste gardinhistorie!

Først og fremmest vil jeg gerne sige en ting! Hvis du skal have gardiner til din restaurant, så lad være med at spare på kvaliteten, eller selv begynd på at opsætte. Koncentrere dig om det du er bedst til i din restaurant og så få et professionelt firma til at stå for det hele. Du vil ikke fortryde.

Jeg husker det som var det i sidste uge. Året 2016 vi havde lige overtaget en restaurant på Østerbrogade, som skulle under totalrenovering, i hvert fald ud fra det madkoncept og den oplevelse vi som nye ejere ønskede at give alle vores kommende restaurant kunder. Vi fik løftet de små 200 kvm. til et helt nyt Niveau, nyt åben køkken, nyt inventar, opdeling af restauranten på en hel ny måde, ny entre, toiletter og alt andet som høre til en total totalrenovering. Da hele ”skallen” var på plads, skulle vi naturligvis have nogle flotte gardiner til restauranten, dette skulle vi have i alle rum, både på første og anden sal, samt i køkken, kontor, entre, badeværelser, og naturligvis til selve restauranten fordelt på de 2 etager.

Vi var meget skeptiske til at starte med, skulle vi blot tage en tur i den lokale bolighandel og købe gardiner til hele restauranten, eller skulle vi benytte os at et professionelt firma der kunne stå for det hele.
Her fadt vi hurtig det svar vi havde brug for, på Gardinbussen trustpilot side for Gardinbussen.

Som det ses her de lige godt 5/5 stjerne på næsten 70 besvarelser. Når 70 Andre syntes så godt om deres koncept, produkt og ikke mindst service, var vi derfor ikke det ringeste i tvivl om at Gardinbussen var det korrekte valg.

Vi er i dag 4 år efter, forsat mere en taknemlige og glade for at det netop var Gardinbussen vi valgte, alle gardiner er i højeste kvalitet og er sat professionelt op af deres montør, vi har sågar fået flere kommentarer fra gæsterne hvor hyggelig stemning de er med til at give vores restaurant. Det var præcis det vi gik efter da vi i 2016 valgte at købe og overtage Restauranten her på Østerbrogade.

Vi vil derfor runde af til sidst, og give Gardinbussen 10 ud af 5 mulige stjerne.
Gardinbussen kan klart anbefales!  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *