Site Overlay

Hypnotisør i Århus

Jeg kan huske det helt klart den dag jeg opsøgte en hypnotisør i Åhus.

Jeg var i den sidste fase i min projektopgave på første semester på universitetet og skulle snart til at aflevere den. Jeg skulle også snart op til den mundtlige eksamen og forsvare min opgave også, hvilket gjorde mig virkelig nervøs. Jeg har ikke altid været så nervøs til de mundslige eksaminer, jeg havde klaret mig udmærket med de mundtlige eksaminer i folkeskolen og gymnasiet, men på universitetet er det noget helt andet. For mig er det helt andre forventninger og det er her karakteren ”tæller” og det mere ”seriøs” end det var på gymnasiet.

Jeg havde allerede været op til to mundtlige eksaminer i det første semester, jeg var meget nervøs og brød sammen under eksaminationen begge gange. Jeg kan ikke sluge piller mod eksamensangst, så det udelukket. Hvilket er grunden til jeg har valgt at søge hjælp hos en hypnotisør i Århus.

Hypnose – virker det?

En af mine venner på uni anbefalede Shin hypnose i Århus. Jeg var selvfølgelig lidt skeptisk om hypnose rent faktisk virkede og om det kunne hjælpe, men man kan ikke tage fejl af resultaterne. Efter min session hos Shinhypnose, kunne jeg mærke, at jeg slappede mere af og gav slip på de negative tanker og handlemønstre, jeg blev i stand til at kunne styre min angst og nervøsitet, i stedet for at dem styre mig.

Takket været Shinhypnose i Århus, fik jeg vendt af med min eksamensangst og har kunne færdiggøre min uddannelse uden at bekymre mig om den mundtlige eksamen. Jeg er nu på mit sidste semester på uni og har allerede afleveret min bachelor projekt, jeg skal snart op og forsvare den mundtligt og føler en ro jeg ikke kunne føle i første semester.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.